Styrelsen för RUM:s lokalavdelning Con Brio har under verksamhetsåret utgjorts av ordförande Kerstin Johansen och orkesterledarna Linnea Pihl och Jonas Sundin. Föreningens ekonomi har förvaltats av LSFF.

Spelåret startade med den numera traditionsenliga lägerdagen på Liljeholmens folkhögskola onsdagen den 16 augusti. Orkesterspel, bad, ”lära känna” lekar och marschträning tillsammans med Skolmusikkåren gjorde det hela till en mycket trevlig och lyckad dag.

Repetitionerna på Kulturskolan startade den 30 augusti och siktet var inställt på Blåsmusikfestivalen som gick av stapeln redan 14-17 september. Vi spelade en stående konsert på Farbror Melins torg i Linköping och var även med och marscherade på tattoot på Saab arena.

Nästa framträdande var i LSFF:s årsmöte den 25 oktober i Katedralskolans aula.

Vårterminens repetitioner startade den 10 januari med mycket ny repertoar.

2 maj hade vi en gemensam konsert med Young Heard, Metallhicka och Träbitarna. Alla orkestrar spelade ett par låtar själva och vi avslutade konserten med att spela How to train your dragon tillsammans.

Årets sista framträdande blev vår konsert på Lilla torget 30 maj.

Vi avslutade terminen 6 juni då vi åkte på orkesterresa till Liseberg. Efter en heldag med strålande väder och massor med karusell-åkande tog väldigt nöjda och glada elever och orkesterledare sommarlov.

Nu återstår bara för undertecknade att tacka orkesterns medlemmar samt den fina föräldraföreningen för ett trevligt år!

Linnea Pihl, Orkesterledare Jonas Sundin, Orkesterledare